Velkommen

Jeg hedder Gitte, bor i København og studerer til jordemoder. Jeg står bag instagram profilen jordemoderstrik, hvor jeg deler min hverdag med strik, hækling og andet håndarbejde.

På denne hjemmeside finder du de opskrifter jeg designer.

  • Grey Instagram Icon

hækling

STRIK

jordemoderstrik

2016

Archive
APPETIZING
ADVENTURES
-
COOKBOOK

Dukkestrik i lange baner

Jeg har valgt at prøve noget nyt, nemlig at skrive et lille blogindlæg omkring alt det dukkestrik der har fyldt på min Instagram de sidste par måneder. Jeg syntes det er fedt at kunne dele lidt flere tanker ved det hele, end jeg normalt kan på Instagram. Jeg håber i vil tage godt i mod det.

Tilbage i November blev der født den mindste, men sejeste lille pige i min familie. Hun fik desværre kun lov til at ruge lidt over halvdelen af tiden i sin mors mave, men har på trods af dette vist alle, at hun er en stærk lille pige. Lille S er i dag 4 måneder, og er tæt på at nå den normale fødselsvægt for et nyfødt barn. Der er dog stadig noget vej endnu, og derfor er hendes mor og far også stadig indlagt sammen med hende på neonatalafdelingen.

Jeg besluttede derfor tilbage i januar, at Lille S selvfølgelig skulle have en lille garderobe, som hendes forældre kunne i klæde hende, så tiden på hospitalet kunne føles lidt mere hjemmeligt. Derfor hoppede jeg med på dukkestrikkebølgen, der dog i første omgang skal bruges af det lille mirakel.

Og tænk, selvom man til tider kan føle at verden kun består af magtsyge mennesker og naturkatastrofer, så findes der altså også folk som er guld værd. For da Louise fra www.loukrudt.dk hørte om Lille S, sendte hun straks den fineste ASI Leonora dukke, som jeg kunne give sammen med alt tøjet til S. På den måde kan hun senere i livet klæde sin egen dukke i hendes eget tøj, og måske forstå hvorfor hun ikke helt er som sine jævnaldrende pga. hendes noget hårdere start på livet.

Jeg har valgt at bruge følgende opskrifter til Lille S's garderobe:

Sandnes garn - Tema 54 Dukke

Petite Knit - Dukkestrik

Knitting For Olive - Dukketøj

Stinne Northernchild - Dukke Ediths basiscardigan

Knitwedo - Nårnogetvokserkyse

Og kunne du også tænke dig at få fingrene i en af de smukke ASI dukker, kan du finde dem lige her.

Nedenfor har jeg lavet et lille galleri, med alt dukketøjet. Tusind tak fordi du læste med, og tak for den fantastiske respons jeg har fået Instagram omkring mit lille projekt.

Tøjet er nu afleveret, og det bringer så meget lykke, at det hele sikkert var alle timerne værd!

♥️