Velkommen

Jeg hedder Gitte, bor i København og studerer til jordemoder. Jeg står bag instagram profilen jordemoderstrik, hvor jeg deler min hverdag med strik, hækling og andet håndarbejde.

På denne hjemmeside finder du de opskrifter jeg designer.

  • Grey Instagram Icon

hækling

STRIK

jordemoderstrik

2016

Archive
APPETIZING
ADVENTURES
-
COOKBOOK

SKADESTUEBAMSEN #DANMARKHÆKLER

Skadestuebamsen prøver at gøre en forskel for de børn der hver dag ender på skadestuen af den ene eller anden grund. Mange af de børn er ofte bange, og turen på skadestuen kan virke traumatiserende. Skadestuebamsen sørger for at de får en lille ekstra ting der skaber tryghed, og på den måde kan gøre turen på skadestuen til en god oplevelse. Denne lille ekstra ting er hjemmestrikkede, hæklede eller syede bamser, dyr, bolde, rangler mv.

Læs meget mere om skadestuebamserne HER.

Hvis du kunne tænke dig at støtte skadestuebamsen har udviklet en række opskrifter på kastedyr, som du finder helt gratis her.

Derduover har jeg fundet en række opskrifter jeg tænker kunne være oplagte:

Vibemais skildpadde

Little Happy Bat

Gøgler Bjørn

Hæklet kanin

Hr. Pingvin

Ovenstående er blot forslag. I princippet kan næsten alle opskrifter på bamser, dyr, bolde, rangler mv. bruges.

De færdige dyr sendes til:

Jordemoderstrik

att. Gitte Nylin

Australiensvej 18, 4th

2100 København Ø

OBS. Jeg skal have modtaget bamserne senest fredag d. 27/10.

OG HUSK! at jeg donerer 1 kr til knækcancer for hver bamse jeg modtager til SKADESTUEBAMSEN.

TUSIND TAK fordi du vil støtte op om indsamlingen #DANMARKHÆKLER. Del endelig dit resultat på Instagram, Facebook etc. så vi kan få samlet endnu flere bamser ind og dermed også flere penge til Kræftens Bekæmpelse.

Gitte // Jordemoderstrik