Velkommen

Jeg hedder Gitte, bor i København og studerer til jordemoder. Jeg står bag instagram profilen jordemoderstrik, hvor jeg deler min hverdag med strik, hækling og andet håndarbejde.

På denne hjemmeside finder du de opskrifter jeg designer.

  • Grey Instagram Icon

hækling

STRIK

jordemoderstrik

2016

Archive
APPETIZING
ADVENTURES
-
COOKBOOK

Kastedyr - Vejledning

Jeg er med i en gruppe på Facebook der hedder SKADESTUEBAMSEN. De samler bamser ind til en række skadestuer/akutmodtagelser rundt om i Danmark.

Disse bamser gives til børn i alderen 0-6 år, som syntes det er rigtig svært at være på skadestuen.

Det fik mig til at tænke, om man kunne lave en bamse, som ud over tryghed også indbød til leg.

En bamse, der udover at være en ven i en situation, som for mange børn er rigtig ubehagelig, også kunne være et redskab til lægerne/sygeplejerskerne til at skabe tillid til børnene og gøre børnene trygge ved personalet.

Jeg kom frem til "kastedyret", en bamse formet som en bold. De små arme og ben gør, at selv små børn også kan få fat på bolden. Ørerne er samtidig rigtig gode at nulre, når der skal laves undersøgelser, tages røngten eller andre uomgåelige ting.

Jeg håber i vil tage godt imod kastedyret. Indtil videre er opskriften på bjørnen, katten og pingvinen skrevet ned, men der er mange andre dyr på lager, og i takt med de bliver skrevet ned, skal de selvfølgelig nok komme op.

Skadestuebamsen går en kæmpe forskel for rigtig mange børn, og jeg syntes det er et vigtig projekt at støtte op om. Jeg håber derfor i vil være med til, at lave en masse kastedyr (eller andre bamser for den sags skyld).

Opskriften finder du lige her:

Kastebjørn

Kastekat

Kastepingvin

Kastekanin

Kastegris

Opskriften på kastedyrerne må selvfølgelig også bruges til privatbrug :-)

Billedvejledning til armene/benene:

Der er i alt 6 "steps". Brug piletasterne i siderne til at klikke frem til næste step.