Velkommen

Jeg hedder Gitte, bor i København og studerer til jordemoder. Jeg står bag instagram profilen jordemoderstrik, hvor jeg deler min hverdag med strik, hækling og andet håndarbejde.

På denne hjemmeside finder du de opskrifter jeg designer.

  • Grey Instagram Icon

hækling

STRIK

jordemoderstrik

2016

Archive
APPETIZING
ADVENTURES
-
COOKBOOK

Krammekanin - trukket tilbage

Jeg har valgt at trække krammekaninen tilbage. Jeg er blevet gjort opmærksom på der findes en opskrift meget ligende. Jeg vidste ikke at denne fandtes, da min er laves efter inspiration fra en tøjdyrs bamse. Nogen gange er man blot flere, der for den samme idé. Den anden opskrift har dog ligget ude længst, og dette respekterer jeg selvfølgelig. Derfor vil opskriften på krammekaninen ikke længere være at finde, i stedet kan jeg anbefale den anden opskrift, som kan findes lige her.

Se her! Jeg får ugentligt beskeder, om jeg ikke vil dele opskriften privat med folk. Jeg beder om ikke at modtage disse beskeder, da Krammekaninen er trukket tilbage af ovenstående grund, og den deles derfor ikke.

Tusind tak for jeres forståelse!