#DANMARKHÆKLER

En indsamling til fordel for Kræftens Bekæmpelse og syge børn i Danmark

Jeg startede 2017 ud med en indsamling til fordel for Spruttegruppen, der samler små sprutter ind til landets neonatalafdelinger. Oveni indsamlingen mistede jeg samtidig en af de vigtigste personer i mit liv til cancer. Allerede der besluttede jeg derfor, at jeg i efteråret 2017 ville lave endnu en indsamling i forbindelse med knækcancer kampagnen i uge 43.

 

Indsamlingen hed #DANMARKHÆKLER.

Jeg havde valgt 4 grupper, der alle har det til fælles, at de indsamler hjemmehæklede, strikkede og syede bamser ind til et godt formål (klik på den enkelte gruppe for at læse mere):

Lommevenner (lommevenner til børn i Region H og Region Sjællands ambulancer).

Skadestuebamsen (bamser til børn på Danmarks skadestuer).

Trøstemus (trøstemus til børnene på landets børneafdelinger).

Spruttegruppen (sprutter til syge nyfødte på landets neonatalafdelinger).

 

Tilfældes for alle 4 grupper er, at de gør en kæmpe forskel for tusinder af børn i Danmark hvert år - og det syntes jeg klart man bør støtte op om... og hvor er det så knæk cancer kommer ind i billedet?? Jo, min mor og jeg valgte nemlig at donere 3kr til #knækcancer for hver bamse, sprutte, lommeven og mus jeg får indsamlet. 

 

"En indsamling til ære for personen der har lært mig alt håndarbejde jeg kan den dag i dag, og en indsamling til alle andre der kæmper imod den forfærdelige sygdom!"

Tak fordi i læste med og tak til alle jer der var med til at samle 697 bamser og sende 2424 kr afsted mod Kræftens Bekæmpelse!

Nedenfor ser i et galleri med alle de indsendte bamser, klik på de enkelte billeder for at se dem i store.

__________

Gitte // Jordemoderstrik

©2019 af jordemoderstrik - tjek copyright før du bruger opskrifterne

  • Grey Instagram Icon